Duo Heupen en dijen XLS

30 tabletten

Vermindert plaatselijk, overtollig vet

€ 26,55
morgen geleverd

Beschrijving

Het is belangrijk om de vijf volgende grondbeginselen in acht te nemen:

  • Drinken, minstens 1,5 l per dag
  • Zout, alcohol, vet en suikers verminderen door op het voedingspatroon te letten.
  • ’s Avonds lichter eten, omdat het lichaam ’s nachts minder calorieën verbrandt.
  • Drie maaltijden per dag, met twee gezonde tussendoortjes om de stofwisseling te stimuleren. En voldoende tijd nemen om te eten.
  • Lichaamsbeweging, om de overtollige calorieën te verbranden.

Ingrediënten

Extract van groene thee (Camelia sinensis, blad) – Extract van paardenbloem (Taraxacum officinalis, blad) – Extract van rozemarijn (Rosmarinus officinalis, bloem) – Druivenpitextract (Vitis vinifera, zaad) – Vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose) – Geleermiddel (hydroxypropylcellulose) – Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat, stearinezuur) – Kleurstoffen (titaandioxide, geel ijzeroxide, rood ijzeroxide).

Eigenschappen

XL-S Kuur Duo Heup & Dijen bevat verschillende plantenextracten die helpen bij het verminderen van plaatselijk overtollig vet door de verbranding van de vetten, een goede circulatie in de benen. Daarbovenop het bevorderen van de drainage. Al deze werkingen zijn essentieel voor het afslanken van de benen.

Gebruik

Twee tabletten per dag met een glas water doorslikken, na het ontbijt. Indien u ze niet kan doorslikken omdat ze te groot zijn kan u ze in tweeën breken.

Voor een optimaal resultaat wordt een afwisselende en evenwichtige voeding aanbevolen, met een dagelijkse calorieopname van 1500 kcal (voor vrouwen) of 2000 kcal (voor mannen) en dient minstens 1,5 liter water per dag te worden gedronken.

Indicatie

XL-S Kuur Duo Heupen & Dijen is ontwikkeld voor vrouwen die wensen af te slanken ter hoogte van de dijen, heupen en benen.

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of de borstvoedingsperiode. Niet gebruiken in geval van allergie voor één of meerdere bestanddelen. Op een koele en droge plaats bewaren bij kamertemperatuur.