Specific Waterretentie Duopack

2 x 28 tabletten

Stimuleert de eliminatie van overtollig water

€ 29,40
morgen geleverd

Beschrijving

De formule van Specific Waterretentie bevat een extract van es, gekend voor de stimulerende werking op de vochtafdrijvingsfuncties van het lichaam en de nierdrainage.

Om deze werking aan te vullen bevat de formule ook cassis en groene koffie. Bovendien helpen mangaan, selenium en vitamine B2 om de cellen te beschermen tegen oxidatiestress. Vitamine B6 vervolledigt de formule en helpt om de hormonale activiteit te reguleren.

Ingrediënten

Vulstof (microcristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, vernet natriumcarboxymethylcellulose), groene koffie getitreerd met cafeïne (Coffea arabica L.) (250), es (Fraxinus excelsior L.) (140) - maltodextrine, glansmiddelen [hydroxypropylmethylcellulose, vetzuren, spirulinaconcentraat], zuurvormer (kaliumcitraat), cafeïne (50), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), cassis (Ribes nigrum L.) (35), granaatappel (Punica granatum L.) (14), voormengsel met selenium (hydrosylaat van rijsteiwitten, natriumseleniet), mangaansulfaat, vitaminen B6 (pyridiniumchloride), B1 (thiaminemononitraat), B2 (riboflavine).

Eigenschappen

De formule van Specific waterretentie biedt 3 belangrijke werkingen:

  1. Afslanken
  2. Beschermen
  3. Welzijn

Gebruik

Twee tabletten innemen per dag: 1 tablet 's ochtends en 1 tablet 's middags met een glas water (200 ml).

Indicatie

Specific waterretentie werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen om tegen waterretentie en het opgeblazen gevoel te vechten, maar ook om gewicht te verliezen en zich goed te voelen.

Contra-indicatie

Zonder gluten, zonder gelatine, zonder ingrediënt van dierlijke oorsprong.

Bevat cafeïne (75 mg per dagelijkse dosis), niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en voor kinderen.

Waarschuwing

Een voedingssupplement en mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.